Over Target Questions

Missie en Waarden

Binnen Target Questions is de focus gelegd op de professionalisering binnen de uitvoer van marktonderzoek. Onze missie is om kwalitatief en effectief mee te denken met de klant en hierin een no nonsens brainstormpartner te zijn. Daarbij is het tonen van openheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit belangrijk. Uiteindelijk dient het resultaat de klant inzicht te kunnen bieden om verder te kunnen ontwikkelen, professionaliseren en vooral beter aan te sluiten bij de doelgroep.

Met een gemotiveerd enquête team, het meedenken bij de invulling en uitvoer van het onderzoek en de resultaten verwerken in heldere en inzichtelijke (sales) rapportages, komt deze professionalisering tot uiting.

Bij Target Questions stellen wij integriteit, klantgerichtheid en betrouwbaarheid voorop. Niet zelden draait het bij onderzoek om gevoelige, dan wel persoonlijke onderwerpen. Met intern getrainde en ervaren enquêteurs weten wij de doelgroep op de juiste manier te benaderen.

Optimaal Support en Maatwerk

Target Questions staat garant voor betrouwbare resultaten. De door ons uitgevoerde enquêtes worden samengevat in heldere rapportages die kunnen dienen als waardevolle management-informatie. Informatie waarmee u direct verder kunt.

Target Questions werkt voor commerciële bedrijven én voor non-profit organisaties. Niet zelden draait het bij enquêtes om gevoelige onderwerpen of stevige issues. Dan is een professionele aanpak een vereiste. Die begint bij Target Questions met een persoonlijk onderhoud om de koers te bepalen. Voor het veldwerk maken wij gebruik van deskundige en ervaren enquêteurs die bij elk project intensief worden begeleid.

Iedere organisatie en iedere situatie is uniek. Daarom zijn onze onderzoeken altijd maatwerk. Het enige dat standaard is, is de kwaliteit. In nauw overleg met de opdrachtgever wordt een enquête-pakket samengesteld.

Rapportages en Prijsniveau

Een onderzoek wordt pas van waarde als er de juiste conclusies aan verbonden worden. Daarom worden de analyse, evaluatie en interpretatie van onderzoeksgegevens (data) steeds belangrijker. Target Questions verzorgt analyses en rapportages op ieder gewenst niveau. Kwantitatief/kwalitatief, to-the-point en doelgroepgericht. En altijd weergegeven in duidelijke hoofdstukken.

Target Questions is een schoolvoorbeeld van een no-nonsense onderzoeksbureau. Met een efficiënte en uiterst doelgerichte werkwijze. Uw voordeel? Maatwerk voor confectieprijzen. Overtuig uzelf en vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Als onderdeel van de AUX Fieldmarketing Group bieden wij overigens ook tal van andere soorten diensten, waarbij een compleet pakket variërend van promotie tot mystery visits kan worden samengesteld en uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.aux.nl of neem vrijblijvend contact op.